VIEN viert haar verjaardag!

Op 7 maart 2019 zal VIEN haar eerste evenement organiseren. Iedereen is welkom maar de energievrouw zal hier centraal staan. Het belooft een zeer interessante middag te worden. Wil jij op de hoogte gehouden worden? Klik dan hier en vul het formulier in.

 

De locatie voor het evenement is de ‘Energy Barn’ bij EnTranCe aan de Zernikelaan 17 te Groningen. Het programma wordt hier z.s.m. gepubliceerd. Indien jij het formulier hebt ingevuld om op de hoogte gehouden te worden dan krijg je het programma en aanvullende informatie z.s.m. toegestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s