En wat doen we nog meer?

VIEN organiseert bedrijfsbezoeken, workshops en borrels/diners voor de leden. Daarnaast organiseren we iedere 2 jaar een groter, open event, waarbij we ook niet-leden uitnodigen.  Zie pagina Symposia: https://viennoord.nl/vien-jaardag/

•BEDRIJFSBEZOEKEN

In februari 2022 bezochten we het Groningen Airport Eelde met lezingen van Groningen Airport Eelde en Qbuzz over hun strategie en ambities op het gebied van duurzaamheid en mobiliteit.

In Q3 brengen we nog een bedrijfsbezoek – details volgen…

•WORKSHOPS / KENNIS SESSIES

Gedurende 2022 zullen we een aantal kennis sessie organiseren… leden leren van leden. We hebben immers zoveel kennis in ons netwerk!

BORRELS/DINERS

Tijdens borrels/diners kunnen we informeel bijpraten. Zoa hadden we op 8 juli 2022 hadden we een gezellige zomerborrel bij De Rietschans.

BUDDY SYSTEEM

We brengen leden met elkaar in contact. Zij lopen een tijdje met elkaar op. Soms letterlijk! Dit is met name fijn voor degene die nieuw is bij VIEN.

STUDENTEN

Wij vinden het belangrijk om studenten te enthousiasmeren voor de energiesector. Daarnaast stimuleren wij graag onderzoeken in deze sector. Wij begeleiden daarom elk jaar een groep studenten van de Hanzehogeschool.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s