En wat doen we nog meer? In 2022…

VIEN organiseert bedrijfsbezoeken, workshops en borrels/diners voor de leden. Daarnaast organiseren we iedere 2 jaar een groter, open event, waarbij we ook niet-leden uitnodigen.  Zie pagina Symposia: https://viennoord.nl/vien-jaardag/

โ€ขBEDRIJFSBEZOEKEN

In februari 2022 bezochten we het Groningen Airport Eelde met lezingen van Groningen Airport Eelde en Qbuzz over hun strategie en ambities op het gebied van duurzaamheid en mobiliteit.

โ€ขWORKSHOPS / KENNIS SESSIES

Leden leren van leden. We hebben immers zoveel kennis in ons netwerk!

Op 9 december 2022 presenteerde VIENster Bineke Posthumus over Avantium.

๐•๐š๐ง ๐๐„๐“ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐๐„๐…: w๐ž ๐ฉ๐ซ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ก๐ข๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐›๐ž๐ฎ๐ซ๐ญ ๐ก๐ž๐ญ!

Energie is een belangrijke factor bij plastic. We produceren steeds meer plastic. Door de bevolkingsgroei wordt er meer plastic gebruikt (o.a. verpakkingen en kleding). En plastic afval heeft een grote impact op de biodiversiteit.ย Avantiumย draagt in daden bij om dit complexe probleem aan te pakken.
Door gebruik te maken van technologie maakt Avantium o.a. PEF โ€“ 100% plantaardig plastic. VIENsterย Bineke Posthumusย als Director Business Development werkt samen met partners alsย Carlsberg Groupย om dit in de markt te zetten.

Dus echt verschil maken. Iets wat perfect aansluit bij VIEN – Vrouwen in Energie Noord Nederland.

โ€ขBORRELS/DINERS

Tijdens borrels/diners kunnen we informeel bijpraten. Zoa hadden we op 8 juli 2022 hadden we een gezellige zomerborrel bij De Rietschans.

โ€ขBUDDY SYSTEEM

We brengen leden met elkaar in contact. Zij lopen een tijdje met elkaar op. Soms letterlijk! Dit is met name fijn voor degene die nieuw is bij VIEN.

โ€ขSTUDENTEN

Wij vinden het belangrijk om studenten te enthousiasmeren voor de energiesector. Daarnaast stimuleren wij graag onderzoeken in deze sector. Wij begeleiden daarom elk jaar een groep studenten van de Hanzehogeschool.

Dit collegejaar 2022/2023 werken wij samen met een groep studenten die o.a. naar ons statuut kijken en checken of wij voldoen aan alle juridische vereisten, als AVG, WBTR, etc.

  • Wind Meets Gas –

6 / 7 oktober 2022

Het prestigieuze symposium in de Martinikerk. VIEN leden ontmoeten elkaar en laten zich zien. Volop inspiratie en energie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s