Lokatie theater WIND

Zin in goed theater over de energietransitie? Misschien ken je Toneelgroep Jan Vos van producties als GAS en MANSHOLT. Nu brengen ze een nieuwe locatievoorstelling WIND. Een onstuimige komedie over de energietransitie. Als VIEN hebben we 15 kaarten kunnen reserveren voor zaterdag 15 juli 20.00, a 30 euro per stuk, in Eelde (Helmerdijk 71).

Vanaf 18.15 is er een gratis talkshow onder leiding van Margriet Brandsma, voormalig NOS journalist.

๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป, ๐˜€๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ@๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ.๐—ป๐—น. ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€ (๐—บ/๐˜ƒ) ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ!

Als je doorgeeft met hoeveel je komt + de namen, dan sturen we je een tikkie + zetten je naam/namen op de gastenlijst.

Voor meer informatie: https://toneelgroepjanvos.nl/voorstellingen/wind/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s