Over VIEN

ACHTERGROND

VIEN is opgericht om vrouwen die werkzaam zijn in de energiesector met elkaar in contact te brengen. Onder “energiesector” wordt verstaan alle bedrijven en instellingen die op enige wijze bezig zijn met (duurzame) energie, zoals elektriciteit, olie, gas of warmte.

De energiesector is een overwegend mannelijke omgeving waarin vrouwen elkaar niet altijd weten te vinden. De wens om de positie van vrouwen in de energiesector te versterken leeft onder veel van deze vrouwen. In Noord Nederland werd weinig initiatief genomen om dit daadwerkelijk te realiseren. Met de komst van VIEN willen we aan deze wens gehoor geven.

 

MISSIE

VIEN heeft ten doel gesteld om op een laagdrempelige wijze een verbinding te leggen tussen vrouwen die werkzaam zijn in de energiesector. VIEN richt zich specifiek op vrouwen in Noord Nederland en beperkt zich niet tot vrouwen met een bepaalde functie. Zij biedt een platform om in een vertrouwde en besloten omgeving elkaar te leren kennen, kennis en ervaringen te delen, elkaar te verbinden en (zakelijk) te versterken.

 

BIJEENKOMSTEN

De leden van VIEN ontmoeten elkaar ongeveer zeven keer per jaar. Vijf van deze bijeenkomsten zijn inhoudelijk en worden afgesloten met een netwerkmoment. Tijdens de overige twee bijeenkomsten wordt in informele sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, de tijd genomen om te netwerken.

* Aanmelden              Aanmelding kan door het contactformulier in te vullen. In eerste instantie wordt een potentieel lid op de reservelijst geplaatst. De leden zullen over de toelating gaan stemmen. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

 

Aanvullende informatie:

KvK nummer: 72466502

IBAN:  NL49 SNSB 0772 8350 39

Belangrijke e-mailadressen:

bestuur@viennoord.nl

financieel@viennoord.nl

evenement@viennoord.nl